top of page

Bewindvoering Schulden

 

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar iemand die jou kan helpen met jouw financiële problemen, dan ben je bij Taurus Bewindvoering aan het juiste adres. Ik ben Marjolein en ik heb mezelf gespecialiseerd in bewindvoering, schulden oplossen en advies geven over het omgaan met geld en het hebben van schulden.


Door mijn ervaring als gerechtsdeurwaarder heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van problematische schulden. Maar ik weet ook als geen ander hoe deze schulden opgelost kunnen worden. Met mijn persoonlijke en daadkrachtige werkwijze is Taurus Bewindvoering een goede keus als je in de schulden zit. 


Schulden inventariseren


Met Taurus Bewindvoering kies je voor een grondige en doortastende aanpak om de ontstane schulden af te lossen dan wel te saneren. Allereerst zullen we schulden inventariseren, bekijken wat je inkomsten zijn, wat je uitgaven zijn en of je toeslagen kunt aanvragen. Waar mogelijk ga ik regelingen treffen met de verschillende schuldeisers. Ook geef ik je handvatten om deze schulden in de toekomst te voorkomen. Als blijkt dat er geen uitzicht is op een duurzame oplossing voor de schulden omdat ze te hoog zijn, dan ga ik samen met jou het schuldsaneringstraject inzetten. Bij Taurus Bewindvoering gaan we samen de schulden te lijf om je zo een mooie toekomst te geven. 

bottom of page